Організаційно-управлінський аспект розвитку творчо-обдарованої молоді

АНОТАЦІЯ

 Вознюк О.М. Організаційно-управлінський аспект розвитку творчо-обдарованої молоді. ‒ Рукопис.

Магістерська дисертація зі спец. 8.18010018 «Адміністративний менеджмент». ‒ НТУУ «КПІ», кафедра теорії та практики управління. ‒Київ, 2016. ‒ 126 с., 10 рис., 3 табл., список джерел з 90 найменувань.

Магістерська дисертація присвячена системному дослідженню теоретичних та практичних аспектів управління розвитком творчо-обдарованої молоді. Досліджено теоретико-методологічні засади творчої обдарованості, охарактеризовано теоретичні та практичні аспекти управління розвитком творчо-обдарованої молоді, висвітлено механізми його реалізації та створення умов розвитку. Проаналізовано зарубіжний досвід розвитку творчо-обдарованої молоді та окреслено основні організаційно-управлінські характеристики розвитку творчо-обдарованої студентської молоді.

Досліджено особливості роботи з творчо-обдарованими студентами в НТУУ «КПІ» та його структурним підрозділом – Центром Культури та Мистецтв. Сконструйовано оптимізований до можливостей електронного паспорту фунціонал щодо творчо-обдарованої молоді. Застосування розробленого функціоналу дозволило вдосконалити систему управління творчо-обдарованими працівниками в організації «Мамахохотала».

Ключові слова: творчість, обдарованість, творча обдарованість, електронний паспорт.